LS 300

 

Terug

Artikel nr.: 000963000

Dat is waarom je zou moeten kiezen voor de Hegner figuurzaag LS 300:

Stabiel – een hulpmiddel voor het leven
Het geheim van stabiliteit is in de vierkante buis staal en extra versterkt door kralen bochten. Met normale kracht kan de figuurzaag niet buigen of knijpen. Vorm en stijfheid worden onderhouden door de jaren heen.

vierkantrohr
Easy – Stop de inspanning
generaties van professionals, studenten en hobbyisten hebben hun figuurzaag behoorlijk spanning gespannen – een spel van geduld, een tour de force. Om te
nu sluiten. Wanneer Hegner figuurzaag LS 300, het klemsysteem doet al het werk.

Einspannsystem

Verstevigend – om de laatste snede
de decoupeerzaagblad houdt altijd dezelfde spanning. Voor de stabiliteit van de boog en de kracht van het klemsysteem bieden. Dus je kunt schoonmaken, strak en snijd precies aan de laatste snede – zelfs als u het zaagblad te draaien en werkt op boost.

sackbohrung

Hegner heeft aan alles gedacht. Het zaagblad kan niet overleven omdat het in een blind gat.
Een bron van gevaar voor oogletsel is voorgoed ge├źlimineerd. Veiligheid ook star gemonteerd handvat en fijnmechanische klemsysteem zijn.

 

Praktisch – ambachten, onderwijs en hobby
De Hegner figuurzaag LS 300 is geschikt voor school, beschutte werkplaats, modellering, goudsmeden, ambachten, beeldende kunst, speelgoed en meubelen vervaardigen, kunstnijverheid, restaurants, theater workshop, hobby, etc.

 

hegner_laubsaege

Hegner heeft tientallen jaren synoniem voor kwaliteit en baanbrekende concepten in de precisie houtbewerking geweest. We willen professionals, studenten en hobbyisten krijgen altijd de beste tools.Daarom hebben we de uitvinder van de decoupeerzaag nieuwe.

 

De Hegner figuurzagen LS 250/300 heeft een nauwkeurig mechanisch vastklemmen systeem dat wordt bediend met vijf eenvoudige stappen zonder enige inspanning. Buigen, compressie of vertekenende de boog overbodig. De onverslijtbare constructie bestaat uit twee klemmen met schroeven en een kleminrichting door middel van gekartelde moer. De stappen bij het inspannen van het blad bladeren:

 

    1. 1. stelschroeven (duimschroeven, 1 + 2) Draai de klemblokken ongeveer 1 slag.

 

    1. 2. Draai de gekartelde moer (5) tegen de klok in totdat hij stopt tegen het hoofd set schroeven (6).

 

    1. 3. Plaats het zaagblad in de onderste ontvanger (klemmenblok, 3) tot de aanslag en de borgschroef (1) Klem (tanden naar beneden).

 

    1. 4. Breng het uiteinde van het blad in de bovenste behuizing (4). Diept het zaagblad houder naar beneden. Zaagblad klem met borgschroef (2).

 

  1. 5. gekartelde moer (5) met de klok mee tot het niet verder om de spanning het blad.

 

 Technische details